Helyszíni Kárpittisztítás

Helyszíni Szőnyeg és Kárpittisztítás Budapesten és Pest megye számos településén

 

Ülőgarnitúra, fotel, kanapé, franciaágy, szék, vagy bármilyen egyéb kárpitozott felületű bútor vagy berendezési tárgy tisztításával kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található elérhetőségek egyikén.

 


Ők már minket választottak helyszíni szőnyeg illetve kárpittisztítással kapcsolatban:

Bútorkárpit tisztítással kapcsolatosan állunk rendelkezésükre, immáron több mint 15 éve. Winner Kárpittisztító


 

Miért érdemes Önnek is cégünket választania, a kárpittisztítási feladatok elvégzésére?

  • 15 éves tapasztalatunk van a kárpitozott bútorok, berendezési tárgyak tisztításában, mostanra megrendeléseink közel 70%-a visszatérő partner.

 

  • A jelenleg ismert, egyik leghatásosabb tisztítási technikával dolgozunk, minden ránk bízott kárpittisztítási feladatot mélymosásos eljárással végzünk.

 

  • A kárpitozott bútorok tisztításához használt tisztítószereink, 100%-ban bio tisztítószerek, emberre, állatra, és környezetünkre egyaránt teljesen ártalmatlan.

 

  • Budapesten belül a kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat ingyenes kiszállással végezzük.

 

  • Minden kárpittisztítással kapcsolatos megrendelésünket, ajándék extra atkamentesítéssel végzünk. (Pollen Stop)

Ülőgarnitúrák - Fotelek - Ágyak - Székek - Heverők - Kárpitozott felületének, profi minőségű tisztítását vállaljuk egész Budapesten.


Cégünk gyakori tapasztalatai a kárpittisztítást megrendelő személyeknél:

Csak abban az esetben rendelnek kárpittisztítást, ha már nagyon szennyezett az adott kárpitozott bútor, esetlegesen akár több év szennyeződése van a fotelekbe, ágyakba, kanapékba, székekbe beleivódva. Pedig mennyivel szebb egy lakás, egy nappali, egy hálószoba a tisztán tartott kárpitozott bútorainkkal berendezve. A kanapék, ágyak, székek, nem csak a családunk, barátaink, ismerőseink kényelmét szolgálják, hanem egyben a lakásunk díszei, otthonunk egyik legfontosabb kellékei.

Ahogy a régi mondás is tartja: Tiszta udvar, rendes ház. Ezt a mondást akár egy kicsit módosíthatnánk is: Tiszta bútor, rendes házra is. Úgy gondoljuk abszolút helytálló megállapítás így is, mert mennyivel szívesebben megyünk egy olyan helyre, ahova belépve azt tapasztaljuk, hogy tisztaság fogad minket, és szépen kitisztított bútorokon foglalhatunk helyet. Ilyen helyre beérkezvén, az embernek a közérzete is máris sokkal jobb lesz, és akkor a higiéniás, egészségmegőrző (Pl.: Poratka) szempontokat most ne is nézzük.

Gondoljunk csak arra, hogy egy lakás nappalijába beérve, szemünk egyből az ott lévő bútorokra, ülőgarnitúrákra, padlószőnyegekre fókuszál. Azonnal az ülőalkalmatosságokat vesszük észre, mint például a kanapékat, foteleket, és szépen sorba ezután a szőnyegeket, vagy egyéb padlót, szekrényeket. Mennyivel szívesebben fogadunk úgy vendégeket, hogy tudjuk, a lakásunkban tiszta, ápolt bútorok vannak, és nem kell azon idegeskednünk, hogy a gyerek által összekent kanapén még ott van a tavaly előtti nutella folt, vagy az általunk végzett házi kárpittisztítás, sajnos nem a várt eredményt hozta, hanem épp ellenkezőleg sült el, és sikerült olyan foltot tennünk a lakásunk díszére, ami már sajnos szinte helyrehozhatatlan, mert az anyag színe is változott, a nem jól megválasztott kárpittisztítószer miatt.

 

Winner Kárpittisztító – Az Ön nyerő választása

 


Kárpittisztítás Árak

 

Kárpittisztítás Megrendelése


Helyszíni padlószőnyeg tisztítás, ajándék extra atkátlanítással, és biotisztítószerekkel. Winner Kárpittisztító