Bio Kárpittisztítás

Bio Kárpittisztítás és Szőnyegtisztítás

Budapesten és Pest megye számos településén


Minden tisztításunkat 100% Bio tisztítószerekkel végezzük, mert számunkra nem csak az a fontos, hogy bútorait vagy szőnyegeit csodássá varázsoljuk, de az Ön és a környezetében élő személyek és állatok egészségére is kiemelt figyelmet fordítunk.

Budapesten minden szolgáltatásunk ingyenes kiszállással történik, de napi szinten végzünk szőnyeg illetve kárpittisztítási feladatokat, számos Pest megyei településen is, úgy mint például: Budaörs, Törökbálint, Vecsés, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Gyál, Dunaharaszti, Érd, stb…

Ajándék extra atkátlanítás minden tisztításunkhoz. Legyen szó helyszíni szőnyegtisztításról, vagy kárpitozott bútorai kitisztításáról, ez cégünk ajándéka. Pontosan tudjuk, hogy mennyire mg tudja keseríteni az ember életét, a poratka, főleg pollen szezonban, tavasztól egészen ősz végéig. A nyugodt alvás megfizethetetlen, hiszen ezen múlik, hogy mennyi energiával indítjuk a napot.

Mi gondoskodunk róla, hogyha minket választ, akkor eltávolítjuk a sok bosszúságot és álmatlan éjszakákat okozó poratkákat az Ön kárpitozott bútoraiból és szőnyegeiből egyaránt.

Ülőgarnitúra, fotel, kanapé, franciaágy, szék, vagy bármilyen egyéb kárpitozott felületű bútor vagy berendezési tárgy tisztításával kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található elérhetőségek egyikén.Ők már minket választottak helyszíni szőnyeg illetve kárpittisztítással kapcsolatban:

Szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatos referenciáink.

Miért érdemes Önnek is cégünket választania, a kárpittisztítási feladatok elvégzésére?

  • Közel 20 éves tapasztalatunk van a kárpitozott bútorok, berendezési tárgyak tisztításában, mostanra megrendeléseink közel 70%-a visszatérő partner.
  • A jelenleg ismert, egyik leghatásosabb tisztítási technikával dolgozunk, minden ránk bízott kárpittisztítási feladatot mélymosásos eljárással végzünk.
  • A kárpitozott bútorok tisztításához használt tisztítószereink, 100%-ban bio tisztítószerek, emberre, állatra, és környezetünkre egyaránt teljesen ártalmatlan.
  • Budapesten belül a kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat ingyenes kiszállással végezzük.
  • Minden kárpittisztítással kapcsolatos megrendelésünket, ajándék extra atkamentesítéssel végzünk. (Pollen Stop)

Ülőgarnitúrák - Fotelek - Ágyak - Székek - Heverők - Kárpitozott felületének, profi minőségű tisztítását vállaljuk egész Budapesten.

Cégünk gyakori tapasztalatai a kárpittisztítást megrendelő személyeknél:

Csak abban az esetben rendelnek kárpittisztítást, ha már nagyon szennyezett az adott kárpitozott bútor, esetlegesen akár több év szennyeződése van a fotelekbe, ágyakba, kanapékba, székekbe beleivódva. Pedig mennyivel szebb egy lakás, egy nappali, egy hálószoba a tisztán tartott kárpitozott bútorainkkal berendezve.

A kanapék, ágyak, székek, nem csak a családunk, barátaink, ismerőseink kényelmét szolgálják, hanem egyben a lakásunk díszei, otthonunk egyik legfontosabb kellékei.

Ahogy a régi mondás is tartja: Tiszta udvar, rendes ház. Ezt a mondást akár egy kicsit módosíthatnánk is: Tiszta bútor, rendes házra is.

Úgy gondoljuk abszolút helytálló megállapítás így is, mert mennyivel szívesebben megyünk egy olyan helyre, ahova belépve azt tapasztaljuk, hogy tisztaság fogad minket, és szépen kitisztított bútorokon foglalhatunk helyet. Ilyen helyre beérkezvén, az embernek a közérzete is máris sokkal jobb lesz, és akkor a higiéniás, egészségmegőrző (Pl.: Poratka) szempontokat most ne is nézzük.

Gondoljunk csak arra, hogy egy lakás nappalijába beérve, szemünk egyből az ott lévő bútorokra, ülőgarnitúrákra, padlószőnyegekre fókuszál. Azonnal az ülőalkalmatosságokat vesszük észre, mint például a kanapékat, foteleket, és szépen sorba ezután a szőnyegeket, vagy egyéb padlót, szekrényeket.

Mennyivel szívesebben fogadunk úgy vendégeket, hogy tudjuk, a lakásunkban tiszta, ápolt bútorok vannak, és nem kell azon idegeskednünk, hogy a gyerek által összekent kanapén még ott van a tavaly előtti nutella folt.

Nem beszélve, ha a házilag végzett kárpittisztítás, sajnos nem a várt eredményt hozta, hanem épp ellenkezőleg sült el, és sikerült olyan foltokat ejteni a lakásunk díszére, ami már sajnos szinte helyrehozhatatlan, mert az anyag színe is maradandóan károsodhat, a nem jól megválasztott kárpittisztítószer miatt.

Ezért bízza profikra, szőnyegei és kárpitozott bútorai tisztítását!

Winner Kárpittisztító – Az Ön nyerő választásaHelyszíni padlószőnyeg tisztítás, ajándék extra atkátlanítással, és biotisztítószerekkel. Winner Kárpittisztító